Om LiteGo

Bowlingklubben LiteGo er en liten klubb med fokus på det sosiale og ønsker at bowling skal være moro. Vi har for tiden kun lag i Osloligaen og forsøker hvert år å stille lag til NM, men det har dessverre ikke alltid lykkes. Klubben har ingen hjemmehall, men har tidligere brukt både Holmen, Veitvet og Lille Paris som hjemmehaller.

Nøkkelinformasjon

Stiftelse: Stiftelsesmøte 17. februar 2004
Registrert i Brønnøysund 19. mars 2004
Org. nr.: 986 814 035
Bank: DNB Bank, kontonr. 1645.10.68540
Krets: Oslo Bowlingkrets
Hjemmehall: Ingen
Adresse: Se siden Kontakt oss
Øvrig:
  • Registrert i Brønnøysund og frivillighetsregisteret
  • Registrert i Norges Idrettsforbund gjennom Norges Bowlingforbund
  • Klubbens gjeldende vedtekter, vedtatt 17. februar 2004

Mål og visjon

Da klubben ble etablert i 2004 så hadde vi et klar hensikt; Bowling skal være moro. De aller fleste som var med å starte klubben kom den gangen fra klubber i bowlingens eliteserie (Umbro-ligaen) og var lei av intriger mas og kjas. Nå skulle vi ha en klubb som hadde det sosiale og det morsomme i sentrum og ikke prestasjoner og intriger.

Denne opprinnelige tanken med klubben står fremdeles ved lag og vi påpeker til stadighet dersom en av medlemmene presterer over evne, f.eks. ved å komme til et finalespill i en turnering.

Historikk

Klubben ble stiftet 18. februar 2004 av Vidar Johnsen, Brede Gruer, Morten Johansen, Egil Egeberg og Lasse Wikmark. I tillegg fikk vi med oss Kenneth Andresen, Jørann Andresen og Knut Habberstad som aktive medlemmer første året.

Alle 5 som stiftet klubben spilte den gangen for klubber og lag i bowlingingens eliteserie (Umbro-ligaen), og den første sesongen gikk klubben ubeseiret igjennom landsligaen med 52 av 56 mulige poeng. Det var først rett før jul i sesong 2 hvor klubben tapte sin første kamp.

De første årene holdt vi et høyt nivå samtidig som vi hadde mye moro på banen. Selv i NM klarte vi å lage mye uhøytidelig moro på banen, noe som hjalp både oss og andre med å senke skuldrene litt. Dessverre gikk både Egil Egeberg og Morten Johansen ut av klubben og vi ble nødt til å kutte ut landsligaen etter 2 sesonger. Vi har forsøkt å komme tilbake, men på grunn av litt liten medlemsmasse så har ikke dette latt seg gjøre.

I 2009 slo vi oss sammen med bowlingklubben Treff. Dette kom som følge av idrettsforbundets regler om at en klubb må ha minst 10 aktive medlemmer, og Treff hadde på det tidspunktet kun 4. De ble med i LiteGo mer eller mindre som en klubb i klubben, med et eget lag i Osloligaen. Før sesongstart 2012-2013 valgte dessverre tre av de fire Treff-medlemmene å gå ut av klubben igjen, men Øyvind Tveitan ble igjen – noe vi satte stor pris på.

%d bloggere liker dette: