Medlemskap

LiteGo har 3 typer medlemskap: Aktiv medlem, passiv medlem og støttemedlem. Aktive medlemmer er de som er lisensierte spillere og som deltar i turineringer og ligaspill. De øvrige er enten tidligere spillere (passive) eller støttemedlemmer som ønsker å være en del av det sosiale miljøet i klubben uten å spille bowling selv.

Hvis du er interessert i å melde deg inn i klubben, så ta kontakt med en i styret.

Medlemsfordeler

Den viktigste fordelen for klubbens medlemmer er å kunne spille bowling med LiteGo-drakten. Vi har ingen fellestreninger og har ikke midler til å sponse deltagelse i ulike turneringer eller mesterskap. Men vi har et hyggelig miljø som er fritt for intriger og andre mindre hyggelige elementer.

Som passiv eller støttemedlem får du anledning til å delta på eventuelle sosiale arrangementer som klubben arrangerer. På lik linje med alt annet i klubben så er også dette selvfinansiert, slik at de som deltar betaler sin andel selv.

Medlemsavgift

LiteGo er en liten klubb som er selvfinansiert. Det innebærer at medlemmene selv betaler for alt det de er med på. Unntaket er fellesutgifter som spilleravgifter til NBF (ikke lisens) og påmeldingsavgifter til ligaspill og NM for lag. Dette gjør at medlemsavgiften i klubben kun er på 500,- per sesong. I tillegg kommer forbundets personlige spillerlisens som medlemmene betaler direkte til forbundet.

%d bloggere liker dette: